• Surgical Technologies

Surgical Technologies
Uw betrouwbare partner voor het beheer van endoscopische apparatuur

Uitgebreide en passende oplossingen voor het onderhoud van endoscopie├źn om de kwaliteitsprestaties te verbeteren.

Surgical Technologies B.V. verzorgt het onderhoud van alle merken flexibele endoscopen en starre optieken. Tevens leveren wij nieuwe optieken en koudlichtkabels.

Onderhoud van alle merken flexibele endoscopen en starre optieken.

Voor verdere informatie over het onderhoud van flexibele endoscopen en starre optieken kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Levering van nieuwe optieken en koudlichtkabels.

Surgical Technologies levert eigen merk optieken en koudlichtkabels die CE-gemarkeerd zijn. De koudlichtkabels kunnen naar wens van de klant worden gemaakt (diameter, lengte, kleur mantel en lichtbron- en optiekaansluiting). Voor informatie over beschikbaarheid en prijsstelling kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Levering van jonge, gebruikte flexibele endoscopen.

Surgical Technologies kan jonge, gebruikte flexibele endoscopen leveren die in uitstekende staat verkeren. Voor verdere informatie over beschikbaarheid en prijsstelling kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Surgical Technologies B.V.
Lichtenhorststraat 35a - 6942 GS Didam - Nederland
Handelsregister: 09084645 - BTW nummer: NL803096768B01
Tel: +31 316 296543 - Fax +31 316 296545 - E-mail: info@surgical.nl
| Privacy |

© Incipit

Surgical.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. > Lees meer over cookies