• Surgical Technologies

Surgical Technologies
Uw betrouwbare partner voor het beheer van endoscopische apparatuur

Uitgebreide en passende oplossingen voor het onderhoud van endoscopieën om de kwaliteitsprestaties te verbeteren.

Surgical Technologies is in 1994 opgericht en in 2005 onderdeel geworden van de TBS Group. In totaal zijn 30 personen werkzaam bij onze vestiging in Didam.
Onze doelstelling is om in samenwerking met onze klanten zorg te dragen voor continuïteit op het gebied van de endoscopie. De belangrijkste elementen van deze samenwerking zijn reparaties van hoge kwaliteit, kostenbesparing, beschikbaarheid van bruikleenapparatuur en ondersteuning van onze klanten.
Een team van 20 volledig getrainde technici verzorgt het onderhoud van flexibele endoscopen en starre optieken voor 80 nederlandse ziekenhuislocaties en privéklinieken en voor ziekenhuizen en artsen in andere Europese landen.
Binnen de TBS Group werken we samen met vestigingen in Engeland, Frankrijk, Duitsland en Italië, waar totaal 75 technici het onderhoud van endoscopen verzorgen.

Reparaties van hoge kwaliteit

Sinds de start van onze firma in 1994 heeft Surgical Technologies uitgebreide kennis opgebouwd op het gebied van onderhoud van endoscopen. Technische data van alle merken en modellen endoscopen zijn beschikbaar. Alle technici zijn individueel opgeleid op basis van een uitgebreid trainingsprogramma dat onderdeel vormt van onze ISO certificatie.

Kostenbesparing

Samenwerking met Surgical Technologies levert een vermindering van de onderhoudskosten op.

Surgical Technologies B.V.
Lichtenhorststraat 35a - 6942 GS Didam - Nederland
Handelsregister: 09084645 - BTW nummer: NL803096768B01
Tel: +31 316 296543 - Fax +31 316 296545 - E-mail: info@surgical.nl
| Privacy |

© Incipit

Surgical.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. > Lees meer over cookies